Heb ik een account nodig?

Om toegang te kunnen krijgen tot het cursusmateriaal heb je een account nodig. Let op dat je e-mailadres je gebruikersnaam wordt. Zorg er dus voor dat dit correct is.

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt met Bancontact / Mistercash, Mastercard en VISA betalen op de website. De betaling vindt altijd plaats in een beveiligde omgeving.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Als je een BTW factuur wilt, neem dan contact op met onze klantenservice (info@hellotest.be).

Hoelang kan ik iets retourneren?

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Maak gebruik van ons retourformulier voor een snelle en eenvoudige afhandeling.

Hebben jullie een bezoekadres?

Wij hebben helaas geen bezoekadres.

Kan een recruiter / werkgever zien dat ik bij jullie geoefend heb?

Recruiters, werkgevers of andere derden hebben geen toegang tot ons systeem. Voorts verstrekken wij geen informatie over onze cursisten.

Zijn de oefenvragen identiek aan de echte testvragen?

Nee, de oefenvragen benaderen de kwaliteit en het niveau van de testvragen. De echte testvragen zijn auteursrechtelijk beschermd en dus niet via onze website te vinden.

Hoe weet ik dat jullie oefenvragen goed zijn?

Deze website is voortgekomen uit de wens van cursisten om online vragen te kunnen oefenen. Ons team geeft al jaren één-op-één en groepstrainingen en heeft op basis hiervan de juiste oefenvragen kunnen ontwikkelen.